Vastuullisuus

Vastuullisuus toiminnassamme on ensiarvoisen tärkeää, ja pyrimme jatkuvasti yhä vastuullisempiin valintoihin myös toimittajiemme osalta, ja valitsemme kumppaneita jotka jakavat kanssamme nämä arvot.

Kaikki vaatteemme tuotetaan tällä hetkellä pienissä erissä suomalaisessa laatuompelimossa. Pitämällä tuotantomme lähellä pyrimme jatkuvasti yhä pienempään hiilijalanjälkeen.

Kankaamme toimitetaan suomalaisomisteisesta tehtaasta Portugalista ja suomalaisten kangastukkujen kautta eurooppalaisista tehtaista.

Käytämme GOTS -ja Oeko-Tex sertifioitua luomupuuvillaa; ensimmäisen mallistomme kolmesta kankaasta kahdella on molemmat sertifikaatit, ja kolmas on Oeko-Tex sertifioitua puuvillaa.

Merinovillamme on mulesing-vapaata 100% merinovillaa, joka kehrätään Romaniassa ja on alkuperältään pääosin Etelä-Afrikasta.

Labelimme ovat tehty ekologisesti kierrätetystä materiaalista ja painettu Suomessa.

Myös lähetysmateriaalimme ovat ekologisia: silkkipaperimme ja tapahtumissa käytettävät paperipussimme ovat valmistettu kierrätetystä materiaalista. Postitamme tuotteemme täysin biohajoavissa Moikka-postituspusseissa.