Tietosuojaseloste

1.11.2019

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Tässä selosteessa kerromme, mitä varten käsittelemme henkilötietoja ja mitä oikeuksia sinulla on henkilötietojesi käsittelyn osalta. Tämä tietosuojaseloste kattaa kaiken verkkosivustomme kautta tai siihen liittyvien palveluiden yhteydessä kerätyn tiedon sekä ne tiedot, joita kerätään ottaessasi yhteyden asiakaspalveluumme sähköpostitse tai sivustomme kautta.

Jatkamalla sivustomme ja palveluidemme käyttöä hyväksyt tämän Tietosuojaselosteen.

 

1.  Rekisterinpitäjä

Mea & Max Design / POiU Clothing

Y-tunnus: 3003838-4

Opintie 2, 05100 Nurmijärvi

poiu@poiuclothing.com

www.poiuclothing.com

+358 40 411 2451

 

2. Yhteystiedot

Mea & Max Design / POiU Clothing

poiu@poiuclothing.com

Puhelin: +358 40 411 2451

 

3.  Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeudellinen peruste

Henkilötietojen käsittely perustuu rekisterinpitäjän oikeutettuun etuun, sopimussuhteeseen ja/tai rekisterinpitäjän lakisääteisen velvoitteen noudattamiseen. Henkilötietojen käsittely voi perustua myös rekisteröidyn suostumukseen, joka muodostaa tällöin soveltuvilta osin käsittelyn oikeusperusteen. Rekisterinpitäjällä on oikeutettu etu harjoittaa asiallista, perusteltua ja laillista myynti- ja markkinointitoimintaa, sekä tähän liittyvää asiakasprofilointia.

4.  Kerättyjen tietojen kuvaus

Henkilötietoja käsitellään lainsäädännön sallimissa rajoissa asiakkuuden hoitamiseen ja kehittämiseen. Pääasiassa keräämme henkilötietoja tilausten käsittelemiseksi.

Rekisterissä käsiteltäviä henkilötietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

  • Verkkokaupan kautta tehtyjen tilausten käsittelyyn
  • Maksunvälittäjien (PayPal, Stripe, Klarna) maksunkäsittelyyn
  • Luovuttamalla nimi- ja seurantatiedot Postille & Pakettikaupalle tilausten lähetyksiin
  • Yhteydenottoon, mikäli tilauksessasi on ongelmia
  • Asiakaspalvelu

5. Oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää infoa henkilökohtaisista tiedoista, joita olemme keränneet sinulta. Jos haluat, että henkilötietojasi korjataan tai poistetaan, ota yhteyttä asiakaspalveluun poiu@poiuclothing.com

6.Evästeet

POiU käyttää evästeitä palvelujen laadun parantamiseksi. POiU käyttää myös kolmannen osapuolen evästeitä eli Google Analyticsia.