Käyttö- ja toimitusehdot


Verkkokaupan toimitusehdot

 

Voimassa 01.11.2019 alkaen, päivitetty 1.7.2021

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy POIU Nordic Oy, 3195111-6. Tuotteita myydään täysi-ikäisille kuluttaja-asiakkaille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan osoitteesta www.poiuclothing.com

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet tilauksen viitteen/tilausnumeron, yhteystiedot, ostetut tuotteet ja hinnat, sekä valitsemasi maksutavan.

Maksutavat

Verkkokaupassamme voi maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Toimitusaika

Suomessa tilauksen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää. Ruuhkat, kuten kampanjat ja pyhät voivat vaikuttaa toimitusaikaan.

Ulkomaille toimitettaessa toimitusaika on noin 2-8 arkipäivää kohdemaasta riippuen. Lähetykset ulkomaille toimitetaan Asendia & Priority lähetyksinä kotimaisen Pakettikaupan toimiessa välittäjänä. 

Joillakin tuotteilla on pidempi toimitusaika, jos ne myydään ennakkotilauksena. Arvio toimitusajasta mainitaan tällöin tuotekuvauksessa.

Toimituskulut ja toimitustapa

Pienet tilaukset toimitetaan asiakkaan valitseman toimitustavan mukaan pikkupakettina postilaatikkoon tai pakettina. Yli 120 euron tilaukset lähetämme ilman toimituskuluja. Toimituksissa käytämme Postia ja Pakettikauppaa. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.

Suomeen: 

 • 0€ - Koodilla POIU - Yli 120 euron tilaukset (Postipaketti tai pikkupaketti lähetystunnuksella)
 • 4,90€ - Pikkupaketti postilaatikkoon (lähetystunnuksella)
 • 5,90 - Postipaketti (lähetystunnuksella) : Isommat lähetykset 

Ulkomaille: 

 • Eurooppa - 6,90€ 
 • USA, Kanada, Aasia - 16,90€ 
 • Australia, Uusi-Seelanti - 25,90€ 
  Vaihto- ja palautusoikeus
   
  Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain myyntikuntoisia eli käyttämättömiä tuotteita. 
  Ilmoitathan meille etukäteen poiu@poiuclothing.com, mikäli haluat palauttaa tuotteen.
  Tuotteet tulee pakata huolellisesti niin, ettei lähetys vaurioidu kuljetuksessa. Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista.

  Emme hyväksy palautuksia, jotka on lähetetty yli 14 vrk toimituksesta. Palautusten käsittelyaika on saapumisjärjestyksessä, noin 10-14 arkipäivää. Kun palautus on hyväksytty, hyvitys maksetaan alkuperäiselle maksutavalle.

  Tilauksen noutamatta jättäminen ilman sähköistä palautusilmoitusta ei ole tuotepalautus.

  Lunastamaton paketti 

  Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Mikäli pakettia ei lunasteta säilytysajan sisällä, palautuu se takaisin lähettäjälle. Lunastamatta jätetystä paketista veloitamme asiakkaalta 10 € / tilaus, joka kattaa toimituskulut ja muut meille aiheutuneet kulut.