Tietoa meistä

POiU - Influence Your Style

Kaikki alkoi unelmasta vaikuttaa.

  

POiU konsepti perustuu mallistojen luomiseen yhteistyössä lastenvaateharrastajien ja vaikuttajien kanssa.

Tarinamme alkoi rakkaudesta lapsiimme, tutustumisesta toisiimme, yhdessä ideoimisesta ja yhteisestä intohimosta laadukkaisiin, vastuullisesti ja eettisesti tuotettuihin lasten vaatteisiin.

MIksi POiU-vaikuttajat?

Koska on niin paljon upeita ideoita, joita ei koskaan toteuteta. On ajatuksia sävyistä, kuoseista, malleista, joista äidit puhuvat somen ryhmissä.

POiU antaa POiU-vaikuttajillemme mahdollisuuden vaikuttaa: ideoida ja loppuviimein toteuttaa mallistot yhdessä ammattilaisten kanssa. Sitä tarkoittaa sloganimmekin - "Influence Your Style".

Mallistot tuotetaan suomalaisessa ammattiompelimossa pienissä erissä, sillä haluamme tuottaa vastuullisesti ainoastaan tarpeeseen. Tuotamme lisää vasta kun tuotteet ovat jo löytäneet kodin. Pienien erien ja suomalaisen ompelimon ansiosta tuotanto- ja toimitusketjumme on nopea.

Vastuullisuus ja ekologisuus näkyy kankaiden lisäksi myös mm. kierrätysmateriaaleista tehdyissä silkkipapereissa ja tapahtumien paperipusseissamme, sekä täysin biohajoavissa Moikka-postituspusseissa.


Mallistomme luodaan vaateteollisuuden ammattilaisten avulla, mutta vaikuttajien kanssa yhdessä ideoiden ja päätöksiä tehden, eli hieman eri tavalla perinteisestä. Ajatuksenamme pilottimalliston julkaisun jälkeen on luoda vaihtuva vaikuttajaverkosto, joka vaikuttaa siihen, minkälainen seuraava POiU mallisto tulee olemaan. 
Kumppanimme ovat tunnettujen brändien kanssa toimineet kangaspainot, ompelimot, kaavasarjoittajat ja kuosisuunnittelijat, sillä haluamme että POiU on laatubrändi muiden huippumerkkien rinnalla - erona vain se, että mallistot ideoidaan aidosti yhdessä teidän kanssa.

Rakastutteko te POiU -brändiin ja sen tarinaan? Haluatteko olla osa tarinaamme? Haluatteko vaikuttaa mitä vaatteita julkaisemme ja mikä on se siisti uusi juttu jonka luomme yhdessä?

Seuraa @poiuclothing ja tule mukaan luomaan tarinaamme - ensimmäinen vaikuttajien kanssa luotu vaatebrändi 🖤

POiU Tiimi
Influence your style